Rekisteriseloste

Omaarki_rekisteriseloste_950x250
Tässä rekisteriselosteessa kerromme mitä tietoja keräämme sinulta käyttäessäsi verkkokauppaamme osoitteessa www.omaarki.fi ja siihen liittyviä palveluja (yhdessä ”Palvelu”) ja miten käsittelemme näitä tietoja.

 
Rekisterinpitäjä on Algol Trehab Oy, yritys- ja yhteisötunnus 2031642-4. Mikäli sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, voi ottaa meihin yhteyttä: 
Karapellontie 6, 02610 Espoo. 
Puh. (09) 50991.
algol-trehab@algol.fi
 
Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö
Johanna Duarte
Algol Trehab Oy, PL 13, 02611 Espoo 
puh. 09 50991
etunimi.sukunimi@algol.fi
 
Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaasi rekisteröitymään Palveluun puolestasi. Et saa käyttää Palvelua mikäli olet alle 18-vuotias.
Algol voi ajoittain muuttaa tätä rekisteriselostetta. Tiedotamme muutoksista Palvelun kautta.
 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito. Rekisteritietoja käytetään Palvelun käyttäjien tunnistamiseen ja Palvelun aktivoimiseen, toteuttamiseen, hallintaan sekä tuotteiden kuljettamiseen ja laskuttamiseen ja tietojen ja ilmoitusten toimittamiseen asiakkaillemme. Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää väärinkäytösten selvittämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun kohdentamiseen.
 
Käytämme keräämiämme tietoja myös palveluiden ja tuotteidemme suunnitteluun ja kehittämiseen sekä Palvelun käyttäjämäärien mittaamiseen.
 

Mitä tietoja keräämme

Keräämme sinulta seuraavat tiedot: yhteystietosi (kuten sähköpostiosoite, toimitusosoite sekä muita yhteystietoja, jotka olet antanut meille), tilaustasi koskevia tietoja (kuten maksutiedot, tiedot tilaamistasi tuotteista, toimitustavasta ja tuotteiden tilausnumeron) sekä tilanteesta riippuen muita henkilökohtaisia tietoja, joita olet antanut meille Palvelun käytön yhteydessä.
 
Voimme käyttää analytiikkatyökaluja kerätäksemme Palvelun käyttöä koskevia tietoja (kuten aika, sijaintisi Palvelussa, IP-osoite tai muu laitetunniste, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä) kuten myös liikkumistasi Palveluun muulta internetsivulta ja Palvelusta muulle internetsivulle.
 

Säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme tiedot kun käytät Palvelua tai kun olet yhteydessä meihin Palveluun liittyen esimerkiksi sähköpostitse. Algol-Trehab voi tarkistaa luottotietosi.
 

Evästeet

Voimme käyttää evästeitä ja muita vastaavia teknologioita apuna Palvelussa. Evästeiden ja vastaavien teknologioiden avulla voimme parantaa käyttäjäkokemustasi ja tehdä Palvelun käytöstäsi paremmin sinulle personoidun.
 
Voit poistaa evästeet vierailusi jälkeen tai kieltää niiden käytön selaimesi asetuksissa. Tällöin jotkin Palvelun osat eivät kuitenkaan välttämättä toimi siten kuin olemme ne suunnitelleet.
 

Henkilötietojen luovutukset

Emme luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille ilman lupaasi tai lakisääteistä perustetta. 
Palvelu voi sisältää toimintoja, jotka perustuvat ei-personoitujen ja koostettujen tilastojen tuottamiseen Palvelun käyttäjille. Nämä koosteet voivat perustua sinulta kerättyihin tietoihin. Emme kuitenkaan paljasta näiden toimintojen yhteydessä tai muutoin muille Palvelun käyttäjille sinut yksilöiviä tietoja ilman erillistä lupaasi.
 
Voimme käyttää alihankkijoita Palvelun tarjoamiseen ja toteuttamiseen paremman Palvelun tarjoamiseksi. Tässä tarkoituksessa henkilötietojasi voidaan siirtää alihankkijoillemme ja niitä voidaan käsitellä alihankkijoiden toimesta siinä määrin kuin se on tarpeellista Palvelun suorittamisen kannalta. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi tietojen tallentaminen kolmannen osapuolen ylläpitämälle palvelimelle tai Palvelun käytön analysointi.
Henkilötietoja ei siirretä ETA-alueen ulkopuolisiin maihin.
 

Suojaus ja tietoturva

Rekisteriin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joiden on työtehtäviensä puolesta tarpeellista käsitellä tietojasi (kuten asiakaspalvelu tai Palvelun tekninen ylläpito). Rekisteritietoja säilytetään palomuurin takana alan yleisten käytäntöjen mukaan suojatuissa palvelintiloissa.
Henkilötietojen välitys tapahtuu suojattu yhteyttä käyttäen.
 

Linkit ulkopuolisille sivustoille

Palvelu saattaa sisältää linkkejä ulkopuolisille internetsivustoille tai sisältöä ulkopuolisilta sivustoilta. Huomaathan että ulkopuolisen sisällön käyttöön sovelletaan kyseessä olevan sisällöntarjoajan omia käyttöehtoja ja rekisteriselosteita tämän rekisteriselosteen sijasta.
 

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Yhden tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.
 
Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 30 §:n mukaisesti oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.